Últimas noticias

El unionismo pierde la cabeza en el Parlament de Catalunya / L'unionisme perd el cap al Parlament de Catalunya

CATALÀ

Un invitat de la tribuna del parlament català ha estat expulsat desprès d'haver realitzat un salut feixista. ERC, PSC, ICV-EUiA i les CUP el van condemnar. PP i Ciutadans no s'han pronunciat al respecte.


Desprès d'una intervenció de Ciutadans on insistia en que el govern coacciona al funcionariat de Catalunya per a col·laborar amb el procès participatiu del 9N, alguns/es membres de la tribuna han aplaudit malgrat les amenaces d'expulsió. Finalment, sis van ser expulsats del hemicicli alçant el braç fent el salut romà feixista.

"Cadascú és responsable dels seus actes" va declarar als passadissos la presidenta del PP català, Alicia Sánchez Camacho.

El lider d'ERC, Oriol Junqueras, ha condemnat rotundament aquest gest i va afegir que aquest gest està prohibit per la llei a Itàlia i Alemanya.

CASTELLANO


Un invitado de la tribuna del parlamento catalán ha sido expulsado después de realizar un saludo fascista. ERC, PSC, ICV-EUiA y CUP lo han condenado. PP y Ciudadanos no se han pronunciado al respecto.

Después de una intervención de Ciudadanos en la que insistía en que el govern coacciona al funcionariado de Catalunya para colaborar con el proceso participativo del 9N, varios/as miembros de la tribuna han aplaudido a pesar de las amenazas de expulsión. Al final, seis fueron expulsados del hemiciclo levantando el brazo haciendo el saludo romano fascista.

"Cada uno es responsable de sus actos" declaró en los pasillos la presidenta del PP catalán, Alicia Sánchez Camacho al respecto.

El líder de ERC, Oriol Junqueras, ha condenado rotundamente este gesto y ha añadido que este gesto está perseguido por la ley en Italia y Alemania.


Otros links: ¿Qué está pasando en Catalunya? - Altres links, què està passant a Catalunya?



No hay comentarios :

Publicar un comentario

LOR Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Con la tecnología de Blogger.