Últimas noticias

¿Cómo poder votar en el 9N? / ¿Com poder votar el 9N?

Català

El procés sobiranista del poble català es podrà dur a terme gràcies als més de 40.000 voluntaris que es situaràn a 938 municipis, on la ciutadania podrà dipositar el seu vot i decidir el seu futur.

Els col·legis electorals i altres locals habilitats per a l'ocasió estaràn oberts des de les 09:00 fins a les 20:00 hores. Prop de 5,4 milions de persones, segons els càlculs de la Generalitat, tindran l'opció de respondre a l'opció "Vol que Catalunya sigui un Estat?" i, en cas afirmatiu "Vol que sigui independent?".

Qui pot votar? 

En el 9N podràn votar tots els ciutadans majors de 16 anys presentant el seu Document Nacional d'Identitat i que consti que viu en alguna localitat de Catalunya. En el cas dels comunitaris han de presentar el passaport.

On es pot votar?

Els catalans i catalanes amb domicili a Catalunya : en el local de participació que correspongui. S'ha de consultar la guia per localitzar l'urna de vot. (Aquí l'enllaç: http://www.participa2014.cat/onpucparticipar/. )

Els catalans a l'estranger també podran participar en la consulta, hauràn de votar en alguna de les 17 delegacions que té el govern de la Generalitat a l'estranger: Berlín, Brussel·les, París, Milà, Londres, Mont-real, Nova York, San José, Buenos Aires, Sao Paulo, Bogotà, Mèxic, Santiago de Xile, Tòquio, Hong Kong, Sidney i Copenaghe.

Els catalans en territori espanyol podràn dipositar el seu vot encara que solament el dia 9 de novembre.

Com es vota?

Cal presentar el DNI on s'apuntarà el nom i el cognom del votant i tot seguit es deu emplenar la papeleta amb l'opció que es vulgui, tancar-ho en un sobre que prèviament es facilitarà i tirar-ho en l'urna.

El recompte dels vots de realitzaran en la nit del 9 al 10 de novembre.
Si té algun dubte del procediment a portar no dubti a consultar-nos.

Castellà

El proceso soberanista de el pueblo catalán se podrá llevar a cabo gracias a los más de 40.000 voluntarios que se situarán en 938 municipios, donde la ciudadanía podrá depositar su voto y decidir su futuro.


Los colegios electorales y demás locales habilitados para la ocasión estarán abiertos desde las 09:00 hasta las 20:00 horas. Cerca de 5,4 millones de personas, según los cálculos de la Generalitat, tendrán la opción de responder a la opción "¿Quiere que Catalunya sea un Estado?" y, en caso afirmativo "¿Quiere que sea independiente?".
¿Quién puede votar?
En el 9N podrán votar todos los ciudadanos mayores de 16 años presentando su Documento Nacional de Identidad y que conste que vive en alguna localidad de Catalunya. En el caso de los comunitarios tienen que presentar el pasaporte.
¿Dónde se puede votar?
Los catalanes con domicilio en Catalunya : en el local de participación que corresponda. Se debe consultar la guía para localizar la urna de voto.
Aquí el enlace: http://www.participa2014.cat/onpucparticipar/.
Los catalanes en el extranjero también podrán participar en la consulta, tendrán que votar en alguna de las 17 delegaciones que tiene el gobierno de la Generalitat en el extranjero: Berlín, Bruselas, París, Milán, Londrés, Montreal, Nueva York, San José, Buenos Aires, Sao Paulo, Bogotá, México, Santiago de Chile, Tokio, Hong Kong, Sidney y Copenaghe.
Los catalanes en territorio español podrán depositar su voto aunque solo el día 9 de noviembre.
¿Cómo se vota?
Tienes que presentar el DNI donde se apuntará el nombre y el apellido del votante y acto seguido se debe de rellenar la papeleta con la opción que se quiera, cerrarlo en un sobre que previamente se facilitará y echarlo en la urna.
El recuento de los votos de realizarán en la noche del 9 al 10 de noviembre.
Si tiene alguna duda del procedimiento a llevar no dude en consultarnos.

No hay comentarios :

Publicar un comentario

LOR Designed by Templateism.com Copyright © 2014

Con la tecnología de Blogger.